+355 54 254 516e Hene - e Premte 08:00 -16:00

25 Nentori

Forumi i Gruas Elbasan organizoi ne sheshin “Gensher” nje prej aktiviteteve te 16 Diteve te Aktivizmit kunder Dhunes ndaj Grave, ne kuader te projektit “Fuqizimi i Grave Viktima te Dhunes ne Famije” me financim te Bashkimit Europian dhe kontribut te fondacionit Suedez Kvinna till Kvinna

25 Nentori

Forumi i Gruas Elbasan organizoi ne sheshin “Gensher” nje prej aktiviteteve te 16 Diteve te Aktivizmit kunder Dhunes ndaj Grave, ne kuader te projektit “Fuqizimi i Grave Viktima te Dhunes ne Famije” me financim te Bashkimit Europian dhe kontribut te fondacionit Suedez Kvinna till Kvinna

Contact US

[contact-form-7 404 "Not Found"]