+355 54 254 516e Hene - e Premte 08:00 -16:00

Emisioni Televiziv ne TV Skampa

Ne kuader Dites Nderkombetare Kunder Dhunes ndaj Grave, Forumi i Gruas Elbasan organizoi emisionin televiziv me pjesemarrjen e perfaqesuesve nga Bashkia Elbasan,

Drejtoria e Policise Elbasan dhe Drejtoria Rajonale e Sherbimit Social Shteteror Elbasan, financuar nga Bashkimi Europian dhe

Fondacioni Suedez Kvinna till Kvinna.

Emisioni Televiziv ne TV Skampa

Ne kuader Dites Nderkombetare Kunder Dhunes ndaj Grave, Forumi i Gruas Elbasan organizoi emisionin televiziv me pjesemarrjen e perfaqesuesve nga Bashkia Elbasan, Drejtoria e Policise Elbasan dhe Drejtoria Rajonale e Sherbimit Social Shteteror Elbasan, financuar nga Bashkimi Europian dhe Fondacioni Suedez Kvinna till Kvinna.

Contact US

[contact-form-7 404 "Not Found"]