+355 54 254 516e Hene - e Premte 08:00 -16:00

Forume ne Komunitet, Njesia Sult

Forumi i Gruas Elbasan (FGE) organizoi ne Njesine Administrative Sult, Bashkia Gramsh me 7 Tetor 2015 Forumin ne Komunitet me pjesemarrjen e burrave/djemve, grave/vajzave, perfaqesuesve te institucioneve lokale ne kuader te projektit me titull “Fuqizimi i grave dhe vajzave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit” financuar nga Bashkimi Europian dhe fondacioni suedez Kvinna till Kvinna. Gjate ketij forumi u diskutua rreth ceshtjes se dhunes ne familje, shkaqet, pasojat, masat per te parandaluar DHF dhe DHBGJ, Gjithashtu te pranishmit u njohen me sherbimet e FGE-se.

_____________________________________________________________________________________________________

Forume ne Komunitet, Njesia Sult

Forumi i Gruas Elbasan (FGE) organizoi ne Njesine Administrative Sult, Bashkia Gramsh me 7 Tetor 2015 Forumin ne Komunitet me pjesemarrjen e burrave/djemve, grave/vajzave, perfaqesuesve te institucioneve lokale ne kuader te projektit me titull “Fuqizimi i grave dhe vajzave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit” financuar nga Bashkimi Europian dhe fondacioni suedez […]

Contact US

[contact-form-7 404 "Not Found"]