+355 54 254 516e Hene - e Premte 08:00 -16:00

Forume në Komunitet / Community Forums

Forume në Komunitet 

Librazhd, Librazhd Qender 5-6/11/2014. Forumi i Gruas Elbasan organizoi “Forumin ne Komunitet me burra/djem , gra/vajza, perfaqesues te institucioneve lokale ne kuader te projektit me titull “Fuqizimi i grave dhe vajzave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit”. Gjate ketij forumi u diskutua rreth ceshtjes se dhunes ne familje, si shkaqet, pasojat, masat per te parandaluar DHF dhe DHBGJ, Gjithashtu te pranishmit u njohen me sherbimet e FGE-se.

Community Forums

Librazhd, Librazhd Qender  5-6 / 11/2014. Woman Forum Elbasan organized “Community Forums” with men / boys and women / girls, representatives of local institutions in the framework of the project ” Empowering women and girls victims of domestic violence in the  Elbasan Region. During these forums was discussed about the issue of domestic violence,  the causes, consequences and measures to prevent Domestic Violence and Gender Based Violence, the participants were also informed about the services of WFE.

Forume në Komunitet / Community Forums

Forume në Komunitet  Librazhd, Librazhd Qender 5-6/11/2014. Forumi i Gruas Elbasan organizoi “Forumin ne Komunitet me burra/djem , gra/vajza, perfaqesues te institucioneve lokale ne kuader te projektit me titull “Fuqizimi i grave dhe vajzave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit”. Gjate ketij forumi u diskutua rreth ceshtjes se dhunes ne familje, si […]

Contact US

[contact-form-7 404 "Not Found"]