+355 54 254 516e Hene - e Premte 08:00 -16:00

Forumet në Komunitet, Gramsh

Forumi i Gruas Elbasan (FGE) organizoi ne Bashkine Gramsh dhe Komunen Pishaj ne datat 8 dhe 9 Prill 2015, aktivitetin e Forumit ne Komunitet me pjesemarrjen e burrave/djemve, grave/vajzave, perfaqesuesve te institucioneve lokale ne kuader te projektit me titull “Fuqizimi i grave dhe vajzave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit”. Gjate ketij forumi u diskutua rreth ceshtjes se dhunes ne familje, shkaqet, pasojat, masat per te parandaluar DHF dhe DHBGJ, Gjithashtu te pranishmit u njohen me sherbimet e FGE-se.

______________________________________________________________________________________________________________

Woman Forum Elbasan organized on April 8, 9  in Gramsh Municipality and Pishaj Commune the activity Community Forums, with the participation of  men/boys, women/girls, representatives of local actors in the framework of the project “Empowering Women Victims of Domestic Violence in Elbasan Region”.  The participants discussed some of the common warning signs and dangers of Domestic Violence and talk openly about a healthy relationship and how they can help in giving an end to domestic violence. WFE staff provided information about the WFE services, situation of DV in the respective area

Forumet në Komunitet, Gramsh

Forumi i Gruas Elbasan (FGE) organizoi ne Bashkine Gramsh dhe Komunen Pishaj ne datat 8 dhe 9 Prill 2015, aktivitetin e Forumit ne Komunitet me pjesemarrjen e burrave/djemve, grave/vajzave, perfaqesuesve te institucioneve lokale ne kuader te projektit me titull “Fuqizimi i grave dhe vajzave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit”. Gjate ketij […]

Contact US

[contact-form-7 404 "Not Found"]