+355 54 254 516e Hene - e Premte 08:00 -16:00

Fushata 16 Ditet e Aktivizmit

Forumi i Gruas Elbasan do te mbaje aktivitetet e me poshtme ne kuader te Fushates se 16 Diteve te Aktivizmit kunder Dhunes ne Familje dhe Dhunes me Baze Gjinore, ne bashkepunim me institucione te tjera.

Motoja e Fushates nga 25 Nentori- 10 Dhjetor 2014: Burrat dhe Djemte – Pjese e Zgjidhjes!

Fushata 16 Ditet e Aktivizmit

Forumi i Gruas Elbasan do te mbaje aktivitetet e me poshtme ne kuader te Fushates se 16 Diteve te Aktivizmit kunder Dhunes ne Familje dhe Dhunes me Baze Gjinore, ne bashkepunim me institucione te tjera. Motoja e Fushates nga 25 Nentori- 10 Dhjetor 2014: Burrat dhe Djemte – Pjese e Zgjidhjes!

Contact US

[contact-form-7 404 "Not Found"]