+355 54 254 516e Hene - e Premte 08:00 -16:00

Kick off 26 Qershor 2014

Me date 26 Qershor 2014, ora 10:30-12:00, ne ambjentin e Real Skampini, Elbasan, Forumi Gruas Elbasan ( FGE )  realizoi lançimin e projektit: “Fuqizim te Grave Viktima të Dhunës në Familje në Qarkun e Elbasanit”, ( Periudha: 06 Shkurt 2014- 06 Shkurt 2016), financuar nga Delegacioni i Bashkimit Evropian në Shqipëri me kontributin e Qeverisë Suedeze permes Fondacionit Suedez Kvinna till Kvinna. Ne kete lancim u prezantuan, objektivat e pergjithshme projektit, grupet e synuara dhe përfituesit përfundimtarë, aktivitetet dhe rezultatet e projektit.

Ne kete aktivitet ishin te ftuar: Yngve Engström (Bashkimi Europian); Lisa Fredriksson (Ambasada Suedeze); Bardhylka Kospiri (Zv.Ministria e Ministrise se Mirqënies Sociale dhe Rinise); Arben Kamam (Prefekti); Qazim Sejdini (Kryetari Bashkise); Neritan Nallbati, Drejtoria e Policisë Qarku Elbasan, Gentian Osmani, Kryeprokuror. Si dhe te gjithe mediat lokale dhe kombetare qe veprojne ne Elbasan.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

A kick-off event for a project on domestíc violence in Elbasan, supported by the EU and the Swedish Government (through Kvinna till Kvinna) was held in Elbasan on 26 June. Welcome remarks were made by: Yngve Engström, Head of Operation Section at the EU Delegation; Lisa Fredriksson, Head of Development Cooperation in the Embassy of Sweden; Deputy Minister Bardhylka Kospiri from the Ministry of Social Welfare and Youth; Prefect Arben Kamam; Mayor Qazim Sejdini; Shpresa Banja, President of the hosting organisation Woman Forum Elbasan.

Kick off 26 Qershor 2014

Me date 26 Qershor 2014, ora 10:30-12:00, ne ambjentin e Real Skampini, Elbasan, Forumi Gruas Elbasan ( FGE )  realizoi lançimin e projektit: “Fuqizim te Grave Viktima të Dhunës në Familje në Qarkun e Elbasanit”, ( Periudha: 06 Shkurt 2014- 06 Shkurt 2016), financuar nga Delegacioni i Bashkimit Evropian në Shqipëri me kontributin e Qeverisë […]

Contact US

[contact-form-7 404 "Not Found"]