+355 54 254 516e Hene - e Premte 08:00 -16:00

Networku Rajonal/ Regional Network

RRJETI RAJONAL

Me datë 25/03/2015, në ambientet e FGE-së u organizua takimi i rradhes nr.5 i Rrjetit Rajonal, në kuadër të zbatimit të projektit, “Fuqizimi i Grave Viktima të Dhunës në Familje në Qarkun e Elbasanit”, financuar nga Bashkimi Europian me kontributin e “Kvinna till Kvinna”. Moren pjesë drejtues dhe përfaqësues të instucioneve si: Bashkia Elbasan, Drejtoria e Policisë Qarkut Elbasan, Drejtoria Rajonale e Punësimit, Drejtoria e Shëndetit Publik, Drejtoria Rajonale e Sherbimit Social Shteteror, Prokuroria, Drejtoria Arsimore Rajonale, Bashkia Cerrik, Bashkia Librazhd, Shoqata “Tjeter Vizion”, World Vision” dhe “Në Dobi te Gruas”, Spitali Psiqiatrik, gjithashtu dhe medat, TV Skampa, Best Chanel, ETV.

Qëllimi ishte forcimi i punës në rrjet në mbështetjen dhe fuqizimin e grave vikitima të dhunës në familje .

___________________________________________________________________________________________________________

REGIONAL NETWORK

On March 25, 2015 Woman Forum Elbasan organized the Regional Meeting no.5, in the framework of the project, “Empowering Women Victims of Domestic Violence in Elbasan Region “, funded by the European Union with the contribution of “Kvinna till Kvinna”.

Attended by representatives of  Elbasan Municipality, Police Department, the Regional Directorate of Employment, Department of Public Health, Department of Social Services, State Prosecutor, Regional Education Directorate, Cërrik Municipality, Librazhd Municipality , NGO “Another Vision”,  “World Vision” and “Useful to Women”, Psychiatric hospital and local Medan, TV Skampa, Best Chanel, ETV. The aim was to strengthen the networking in supporting and empowering women Victim of domestic violence.

Networku Rajonal/ Regional Network

RRJETI RAJONAL Me datë 25/03/2015, në ambientet e FGE-së u organizua takimi i rradhes nr.5 i Rrjetit Rajonal, në kuadër të zbatimit të projektit, “Fuqizimi i Grave Viktima të Dhunës në Familje në Qarkun e Elbasanit”, financuar nga Bashkimi Europian me kontributin e “Kvinna till Kvinna”. Moren pjesë drejtues dhe përfaqësues të instucioneve si: Bashkia […]

Contact US

[contact-form-7 404 "Not Found"]