+355 54 254 516e Hene - e Premte 08:00 -16:00

Networku Rajonal / Regional Network

Networku Rajonal (3)

Forumi i Gruas Elbasan,  në kuadër  të  projektit  me titull: “Fuqizimi i Grave Viktima të Dhunës në Familje në Qarkun e Elbasanit” financuar nga BE dhe shoqata Suedeze “Kvinna till Kvinna”, organizoi me datë 25 Shtator 2014, takimin e tretë të radhës së Rrjetit Rajonal me pjesëmarrjen e   përfaqësuesve të institucioneve publike ,OJF-ve dhe media lokale. Të ngarkuar nga VKM Nr. 334 datë 17.02.2011, në mbështetje të Viktimave të Dhunës në Familje.

  Regional Network (3)

Woman Forum Elbasan, under the project titled “Empowering Women Victims of Domestic Violence in the Elbasan Region” funded by the EU and the Swedish association “Kvinna till Kvinna”, organized on 25 September 2014, the third consecutive meeting Regional Network with the participation of representatives of public institutions , NGOs and the local media, charged by DCM. 334 dated 17.02.2011, in support of Victims of Domestic Violence.

Networku Rajonal / Regional Network

Networku Rajonal (3) Forumi i Gruas Elbasan,  në kuadër  të  projektit  me titull: “Fuqizimi i Grave Viktima të Dhunës në Familje në Qarkun e Elbasanit” financuar nga BE dhe shoqata Suedeze “Kvinna till Kvinna”, organizoi me datë 25 Shtator 2014, takimin e tretë të radhës së Rrjetit Rajonal me pjesëmarrjen e   përfaqësuesve të institucioneve publike […]

Contact US

[contact-form-7 404 "Not Found"]