+355 54 254 516e Hene - e Premte 08:00 -16:00

Rrjeti Rajonal

Sot me date 25 mars 2014 ne ambientin e Forumit te Gruas Elbasan u organizua Rrjeti Rajonal me pjesemarrjen e institucioneve publike dhe jo publike te Qarkut Elbasan, ne kuader te projektit “Fuqizimi i grave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit”, financuar nga Bashkimi Europian si dhe me kontributin e fondacionit suedez Kvinna till Kvinna.

Rrjeti Rajonal

Sot me date 25 mars 2014 ne ambientin e Forumit te Gruas Elbasan u organizua Rrjeti Rajonal me pjesemarrjen e institucioneve publike dhe jo publike te Qarkut Elbasan, ne kuader te projektit “Fuqizimi i grave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit”, financuar nga Bashkimi Europian si dhe me kontributin e fondacionit suedez […]

Contact US

[contact-form-7 404 "Not Found"]