+355 54 254 516e Hene - e Premte 08:00 -16:00

Trainimi me Burra dhe Djem

Ne datat  26 -27 Mars 2014 ne ambientet e Forumit te Gruas Elbasan ne kuader te projektit me titull:” Fuqizimi i grave, viktima te Dhunes ne Familje ne Qarkun e Elbasanit” (financuar nga BE ne bashkepunim me KtK foundation) u organizua aktiviteti ,trajnimi me  burra / djem me teme: “Si t’ia përcjellim dhe trajtojme ceshtjet e Dhunes me baze Gjinore & Dhunes ne Familje komunitetit”. Qellimi i ketij aktiviteti konsiston ne eksperimentimin e perfshirjes e nje prej pjesetareve te komunitetit si organizator ne organizimin e forumeve në komunitet. Duke marre njohurite paraprake ne trajnim per ceshtjet e siperpermendura ata do te shtojne interesin e komunitetit per gjitheperfshirje ne proces.

Trainimi me Burra dhe Djem

Ne datat  26 -27 Mars 2014 ne ambientet e Forumit te Gruas Elbasan ne kuader te projektit me titull:” Fuqizimi i grave, viktima te Dhunes ne Familje ne Qarkun e Elbasanit” (financuar nga BE ne bashkepunim me KtK foundation) u organizua aktiviteti ,trajnimi me  burra / djem me teme: “Si t’ia përcjellim dhe trajtojme ceshtjet […]

Contact US

[contact-form-7 404 "Not Found"]