+355 54 254 516e Hene - e Premte 08:00 -16:00

Portfolio

 • Community Forum, Skenderbegas Unit

  Forumi i Gruas Elbasan (FGE) organizoi ne Njesine Administrative Skenderbegas, Bashkia Gramsh me 23 Nentor 2015 Forumin ne Komunitet me pjesemarrjen e burrave/djemve, grave/vajzave, perfaqesuesve te institucioneve lokale ne kuader te projektit me titull “Fuqizimi i grave dhe vajzave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit” financuar nga Bashkimi Europian dhe fondacioni suedez Kvinna […]
 • Community Forums, Kukur Unit

  Forumi i Gruas Elbasan (FGE) organizoi ne Njesine Administrative Kukur, Bashkia Gramsh me 17 Nentor 2015 Forumin ne Komunitet me pjesemarrjen e burrave/djemve, grave/vajzave, perfaqesuesve te institucioneve lokale ne kuader te projektit me titull “Fuqizimi i grave dhe vajzave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit” financuar nga Bashkimi Europian dhe fondacioni suedez […]
 • Community Forums, Porocan Unit

  Forumi i Gruas Elbasan (FGE) organizoi ne Njesine Administrative Porocan, Bashkia Gramsh me 13 Nentor 2015 Forumin ne Komunitet me pjesemarrjen e burrave/djemve, grave/vajzave, perfaqesuesve te institucioneve lokale ne kuader te projektit me titull “Fuqizimi i grave dhe vajzave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit” financuar nga Bashkimi Europian dhe fondacioni suedez […]
 • Community Forums, Kushove Unit

  Forumi i Gruas Elbasan (FGE) organizoi ne Njesine Administrative Kushove, Bashkia Gramsh me 11 Nentor 2015 Forumin ne Komunitet me pjesemarrjen e burrave/djemve, grave/vajzave, perfaqesuesve te institucioneve lokale ne kuader te projektit me titull “Fuqizimi i grave dhe vajzave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit” financuar nga Bashkimi Europian dhe fondacioni suedez […]
 • Community Forum, Polis Unit

  Forumi i Gruas Elbasan (FGE) organizoi ne Njesine Administrative Polis, Bashkia Librazhd me 6 Nentor 2015 Forumin ne Komunitet me pjesemarrjen e burrave/djemve, grave/vajzave, perfaqesuesve te institucioneve lokale ne kuader te projektit me titull “Fuqizimi i grave dhe vajzave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit” financuar nga Bashkimi Europian dhe fondacioni suedez […]
 • Community Forums, Lunik Unit

  Forumi i Gruas Elbasan (FGE) organizoi ne Njesine Administrative Lunik, Bashkia Librazhd me 5 Nentor 2015 Forumin ne Komunitet me pjesemarrjen e burrave/djemve, grave/vajzave, perfaqesuesve te institucioneve lokale ne kuader te projektit me titull “Fuqizimi i grave dhe vajzave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit” financuar nga Bashkimi Europian dhe fondacioni suedez […]
 • Community Forums, Rrajc Unit

  Forumi i Gruas Elbasan (FGE) organizoi ne Njesine Administrative Rrajce, Bashkia Prrenjas me 29 Tetor 2015 Forumin ne Komunitet me pjesemarrjen e burrave/djemve, grave/vajzave, perfaqesuesve te institucioneve lokale ne kuader te projektit me titull “Fuqizimi i grave dhe vajzave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit” financuar nga Bashkimi Europian dhe fondacioni suedez […]
 • Community Forums, Lenie Unit

  Forumi i Gruas Elbasan (FGE) organizoi ne Njesine Administrative Lenie, Bashkia Gramsh me 28 Tetor 2015 Forumin ne Komunitet me pjesemarrjen e burrave/djemve, grave/vajzave, perfaqesuesve te institucioneve lokale ne kuader te projektit me titull “Fuqizimi i grave dhe vajzave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit” financuar nga Bashkimi Europian dhe fondacioni suedez […]
 • Community Forum, Stravaj Unit

  Forumi i Gruas Elbasan (FGE) organizoi ne Njesine Administrative Stravaj, Bashkia Prrenjas me 27 Tetor 2015 Forumin ne Komunitet me pjesemarrjen e burrave/djemve, grave/vajzave, perfaqesuesve te institucioneve lokale ne kuader te projektit me titull “Fuqizimi i grave dhe vajzave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit” financuar nga Bashkimi Europian dhe fondacioni suedez […]
 • Community Forums, Kodovjat Unit

  Forumi i Gruas Elbasan (FGE) organizoi ne Njesine Administrative Kodovjat, Bashkia Gramsh me 13 Tetor 2015 Forumin ne Komunitet me pjesemarrjen e burrave/djemve, grave/vajzave, perfaqesuesve te institucioneve lokale ne kuader te projektit me titull “Fuqizimi i grave dhe vajzave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit” financuar nga Bashkimi Europian dhe fondacioni suedez […]
 • Community Forums, Sult Unit

  Woman Forum Elbasan organized on October 7, in Sult, Gramsh Municipality the Community Forum, with the participation of men/boys, women/girls, representatives of local actors in the framework of the project “Empowering Women Victims of Domestic Violence in Elbasan Region” supported by EU and Kvinna till Kvinna. The participants discussed some of the common warning signs […]
 • Community Forums, Tunje Unit

  Forumi i Gruas Elbasan (FGE) organizoi ne Njesine Administrative Tunje, Bashkia Gramsh me 29 Shtator 2015 Forumin ne Komunitet me pjesemarrjen e burrave/djemve, grave/vajzave, perfaqesuesve te institucioneve lokale ne kuader te projektit me titull “Fuqizimi i grave dhe vajzave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit” financuar nga Bashkimi Europian dhe fondacioni suedez […]
 • Community Forums, Gramsh

  Forumi i Gruas Elbasan (FGE) organizoi ne Bashkine Gramsh dhe Komunen Pishaj ne datat 8 dhe 9 Prill 2015, aktivitetin e Forumit ne Komunitet me pjesemarrjen e burrave/djemve, grave/vajzave, perfaqesuesve te institucioneve lokale ne kuader te projektit me titull “Fuqizimi i grave dhe vajzave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit”. Gjate ketij […]
 • Sesion Fuqizimi / Empowering Session

    Me datë 31.03.2015, Forumi i Gruas Elbasan Elbasan organizoi sesionin fuqizues me gratë përfituese të tre shërbimeve me probleme dhune e social-ekonomike. Ky sesion fuqizues, u realizua ndryshe nga të tjerët duke mos u zhvilluar vetëm brënda ambienteve të shoqatës.Nisur nga fakti se fuqizimi i gruas është i lidhur ngushtësisht me punësimin dhe me […]
 • Networku Rajonal/ Regional Network

  RRJETI RAJONAL Me datë 25/03/2015, në ambientet e FGE-së u organizua takimi i rradhes nr.5 i Rrjetit Rajonal, në kuadër të zbatimit të projektit, “Fuqizimi i Grave Viktima të Dhunës në Familje në Qarkun e Elbasanit”, financuar nga Bashkimi Europian me kontributin e “Kvinna till Kvinna”. Moren pjesë drejtues dhe përfaqësues të instucioneve si: Bashkia […]
 • Aktivitet ne kuader te 8 Marsit

  Me date 06.03.2015, ne kuader te 8 Marsit Dites Nderkombetare te Gruas, Forumi i Gruas Elbasan (FGE) organizoi nje takim festivo argetues me gra perfituese te sherbimeve te FGE-se me probleme social-ekonomike. Aktivitet i financuar nga Bashkimi Europian dhe kontribut i Kvinna till Kvinna. Ne kete takim ishte e pranishme Zonja Evis Kushi, Deputete e […]

Contact US

[contact-form-7 404 "Not Found"]