+355 54 254 516e Hene - e Premte 08:00 -16:00

Blogu

  • Histori që Frymëzojnë Nr.3

    Sot në  rubrikën Histori që Frymëzojnë do ndajmë  rrëfimin e Miranda Kamami Rabja, një Inspektore e  Policisë  së Rendit e cila na tregon për jetën, sfidat dhe arritjet në një profesion që merr shumë prej saj… Kjo është historia e saj. #pafiltër 1.A mund të na bëni një prezantim të shkurtër të vetes? Mosha, profesioni, ...

    Continue reading »

  • HISTORI QE FRYMEZOJNE

    Këtë 2020, tek Forumi i Gruas Elbasan fillon rrugëtimin një rubrikë e re e quajtur: 📌 “Histori që Frymëzojnë” 🖋📷🎞 ✅ Një hapësirë për të ndarë fjalë, ndjesi dhe vërtetësi. Puna ndër vite na ka mësuar që historitë më të mira i tregojnë njerëzit e thjeshtë. Ata që përballen cdo ditë me një realitet sfidues, plot me...

    Continue reading »

Contact US

[contact-form-7 404 "Not Found"]