+355 54 254 516e Hene - e Premte 08:00 -16:00

E RI-HAPUR_Kerkese per Shprehje Interesi

E RI-HAPUR_Kerkese per Shprehje Interesi

E-Rihapur_FGE_Kerkese per Shprehje Interesi_IT Support Maintenace dhe Web Design UNW

Për “Ekspert/ Kompani për IT support maintenance dhe Web Design” për projektin:

“Akses i përmirësuar në shërbimet juridike dhe psikologjike dhe informacionin mbi ndihmën juridike falas për gratë dhe vajzat në të gjithë rajonin e Elbasanit, Rrogozhinës dhe Kavajës deri në Nëntor 2022.”

zbatuar nga Forumi i Gruas Elbasan, përkatesisht në kuadër të Programit Rajonal të EU-UN Women për ti Dhënë Fund Dhunës ndaj Grave në Ballkanin Perëndimor dhe Turqi “Zbatojmë Normat, Ndryshojmë Mendësitë”.

e ri-hapur

Contact US

    Your name (required)

    Your Email (required)

    Subject

    Your Message