+355 54 254 516e Hene - e Premte 08:00 -16:00

FGE_Ftese per Oferte_Per Blerje Pajisje_Kompjuter

FGE_Ftese per Oferte_Per Blerje Pajisje_Kompjuter

Forumi i Gruas Elbasan fton të gjitha subjektet e interesuara për të marrë pjesë në  procedurën e prokurimit me objekt “Blerja e të mirave dhe shërbimeve” për implementimin e suksesshëm të projekteve. Lexoni Ftesen per Oferte bashkangjitur dhe sillni Oferten ne adresen e e-mail: forumigruaselbasan1991@gmail.com brenda dates 11.01.2021.

FGE_Ftese per Oferte_Per blerje pajisje Kompjuter

Contact US

[contact-form-7 404 "Not Found"]