+355 54 254 516e Hene - e Premte 08:00 -16:00

FGE_KERKESE PER SHPREHJE INTERESI_ReLOad Programe_ Bashkia Prrenjas

FGE_KERKESE PER SHPREHJE INTERESI_ReLOad Programe_ Bashkia Prrenjas

Për Ekspert i Barazisë Gjinore për projektin

Fuqizimi dhe ri-integrimi i të rinjve në Bashkinë Prrenjas”

zbatuar nga Forumi i Gruas Elbasan, përkatesisht në kuadër të Programit Rajonal për Demokracinë Vendore në Ballkanin Perëndimor (ReLOaD) i cili financohet nga Bashkimi Evropian (BE) dhe zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP). Per me shume lexoni Thirrjen:

FGE- Kerkese per Shprehje Interesi_Ekspert i Barazise Gjinore_ReLOad Prrenjas (takime ne shkolla)

Contact US

    Your name (required)

    Your Email (required)

    Subject

    Your Message