+355 54 254 516e Hene - e Premte 08:00 -16:00

FGE_SHPALLJE PER VEND VAKANT_ 2 PSIKOLOG/PUNONJES SOCIAL/INFERMIER

FGE_SHPALLJE PER VEND VAKANT_ 2 PSIKOLOG/PUNONJES SOCIAL/INFERMIER

Projekti” Përgjigje e menjëhershme për mbulimin e nevojave themelore të rasteve emergjente të të mbijetuarve të dhunës me bazë gjinore dhe dhunës në familje në Qarkun e Elbasanit”

Prokurimi për përzgjedhjen e kandidatëve të suksesshëm për “Punonjës Social/ Psikolog/Infermier” (me kohë të pjesshme) synon:

– Të kontraktohen 2 “Punonjës Social/Psikolog/Infermier” (me kohë të pjesshme) me aftësi të larta profesionale, i cili do të ofrojë përkatësisht:

o Shërbimin e këshillimit psikologjik/social/shëndetësor të grave dhe vajzave, të mbijetuara të dhunës në familje të akomoduara në strehëzën e emergjencës, gjatë kohës së mbasdites dhe natën.

 

FGE_SHPALLJE VEND VAKANT_PSIKOLOG_PUNONJES SOCIAL_INFERMIER_BASHKIA ELBASAN

2 psikolog punonjës socialinfermier

Ky projekt “Përgjigje e menjëhershme për mbulimin e nevojave themelore të rasteve emergjente të të mbijetuarve të dhunës me bazë gjinore dhe dhunës në familje në Qarkun e Elbasanit” zbatohet nga organizata “Forumi i Gruas Elbasan” me mbështetjen e UNDP Shqipëri në bashkëpunim më Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, si pjesë e Programit të Përbashkët të Kombeve të Bashkuara “T’i japim fund dhunës ndaj grave në Shqipëri”, financuar nga Qeveria e Suedisë.

Contact US

    Your name (required)

    Your Email (required)

    Subject

    Your Message