+355 54 254 516e Hene - e Premte 08:00 -16:00

FGE_SHPALLJE VEND VAKANT FINANCIER

FGE_SHPALLJE VEND VAKANT FINANCIER

TERMAT E REFERENCËS

PËR PROKURIMIN ME OBJEKT “FINANCIERE PROJEKTI” (me kohë të pjesshme) –

Projekti Përgjigje e menjëhershme për mbulimin e nevojave themelore të rasteve emergjente të të mbijetuarve të dhunës me bazë gjinore dhe dhunës në familje në Qarkun e Elbasanit

Prokurimi për përzgjedhjen e kandidatit të suksesshëm për “Financiere Projekti” (me kohë të pjesshme) synon:

– Të kontraktohet 1 “Financiere Projekti” (me kohë të pjesshme) me aftësi të larta profesionale, i cili do të ofrojë përkatësisht:

  • Shërbimin e menaxhimit financiar të projektit në bazë të rregullave të vendosura nga donatori dhe nga FGE.

FGE_SHPALLJE VEND VAKANT_FINANCIER

financier projekti

Ky projekt “Përgjigje e menjëhershme për mbulimin e nevojave themelore të rasteve emergjente të të mbijetuarve të dhunës me bazë gjinore dhe dhunës në familje në Qarkun e Elbasanit” zbatohet nga organizata “Forumi i Gruas Elbasan” me mbështetjen e UNDP Shqipëri në bashkëpunim më Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, si pjesë e Programit të Përbashkët të Kombeve të Bashkuara “T’i japim fund dhunës ndaj grave në Shqipëri”, financuar nga Qeveria e Suedisë.

Contact US

    Your name (required)

    Your Email (required)

    Subject

    Your Message