+355 54 254 516e Hene - e Premte 08:00 -16:00

Histori që Frymëzojnë Nr.5 #pafiltër

Histori që Frymëzojnë Nr.5 #pafiltër

Këtë javë në rubrikën “Histori që Frymëzojnë” do njihemi me Rakipin që ka vendosur të na rrëfejë pak nga përditshmëria e tij dhe sesa të rëndësishme janë harmonia & mirëkuptimi në marrëdhëniet tona.Rakipi_Story-2

Contact US

    Your name (required)

    Your Email (required)

    Subject

    Your Message