+355 54 254 516e Hene - e Premte 08:00 -16:00

Kerkese per Shprehje Interesi_Pjesemarrje ne Trajnim

Kerkese per Shprehje Interesi_Pjesemarrje ne Trajnim

Forumi i Gruas Elbasan (FGE) do të organizojë një workshop 2-ditor në datat 25 dhe 26 Prill 2019, me aktorët lokalë (psikologë / punonjës socialë / juristë) të 6 Bashkive të Rajonit Elbasan (Gramsh, Cerrik, Belsh, Peqin, Librazhd dhe Prrenjas) për mënyrën e menaxhimit të shërbimeve për të mbijetuarit e DHF dhe DHBGJ, në kuadër të projektit “Përmirësimi i aksesit në shërbime për vajzat dhe gratë, të mbijetuara të dhunës në rajonin e Elbasanit” të financuar nga Rrjeti i Fuqizimit të Gruas në Shqipëri nëpërmjet Agjensisë Suedeze për Zhvillim (SIDA).

Per me shume lexoni Thirrjen:FGE_Thirrje per Shprehje Interesi Prill 2019_AWEN

Contact US

    Your name (required)

    Your Email (required)

    Subject

    Your Message