+355 54 254 516e Hene - e Premte 08:00 -16:00

Njoftim per vend pune/ Job vacancy

Njoftim per vend pune/ Job vacancy

NJOFTIM

FORUMI I GRUAS ELBASAN (OJF) VEPRON NË QARKUN E ELBASANIT QË NGA VITI 1999 ME SHËRBIME KONKRETE PËR GRA DHE VAJZA ME PROBLEME DHUNE. NË KUADËR TË PROJEKTIT DY VJECAR FINANCUAR NGA BASHKIMI EVROPIAN ME BASHKËFINANCIM TË FONDACIONIT SUEDEZ “KVINNA TILL KVINNA” HAP NJË  VEND TË RI PUNE NË FUNKSIONIN “AVOKATE  OSE JURISTE”. KRITERET E PRANIMIT NË KONKURS:

 • ARSIMI I LARTË JURIDIK
 • EKSPERIENCA NË PUNË/SIDOMOS ME PROJEKTE TË BASHKIMIT EUROPIAN
 • GJUHA ANGLEZE

PRESIM APLIKIMET TUAJA DERI ME DATË 23.08.2014 ORA 14:00. PËR ÇDO PAQARTËSI DREJTOHUNI NË TË DHËNAT TONA BËRË PREZENT MË LART. ___________________________________________________________________________________________________________

NOTIFICATION

WOMAN FORUM ELBASAN (NGO) OPERATES IN REGION ELBASAN SINCE 1991 WITH CONCRETE SERVICES  FOR WOMEN AND GIRLS WITH VIOLENCE PROBLEMS. IN THE FRAMEWORK OF THE TWO-YEAR LONG PROJECT FINANCED FROM THE EUROPEAN UNION AND COO-FINANCED FROM THE SWEDISH FOUNDATION “KVINNA TILL KVINNA” OPENS A  NEW JOB POST IN THE FUNCTION “ ADVOCATE  OR JURISTS”. THE CRITERIA TO BE ACCEPTED:

 • UNIVERSITY LEVEL DIPLOMA IN JURISTIC STUDIES
 • WORK EXPERIENCE/ ESPECIALLY IN EUROPEAN UNION PROJECTS
 • KNOWLEDGE OF ENGLISH: WORK PROFICIENCY LEVEL

WE WELCOME YOUR APPLICATIONS TILL 23.08.2014 TIME 14:00. FOR EVERY CLARIFICATION YOU MAY NEED PLEASE REFER TO THE ABOVE MENTIONED DATA OF THE FORUM.

Contact US

  Your name (required)

  Your Email (required)

  Subject

  Your Message