+355 54 254 516e Hene - e Premte 08:00 -16:00

Rihapet Thirrja per Shprehje Interesi “Psikolog/Punonjes Social” dhe “Avokat”

Rihapet Thirrja per Shprehje Interesi “Psikolog/Punonjes Social” dhe “Avokat”

Forumi i Gruas Elbasan rihap Thirrjen per Shprehje Interesi per “Psikolog/Punonjes Social” dhe “Avokat” te cilet do te ofrojne sherbimin psiko-social dhe ligjor per vajzat dhe grate, te mbijetuara te dhunes ne familje ne Bashkine Prrenjas. Per me shume informacion shihni Thirrjen:

FGE-Kerkese-per-Shprehje-Interesi_Sherbim-Psikologjik-dhe-Ligjor_Bashkia-Prrenjas

Contact US

    Your name (required)

    Your Email (required)

    Subject

    Your Message