+355 54 254 516e Hene - e Premte 08:00 -16:00

THIRRJE PER APLIKIME

THIRRJE PER APLIKIME

Forumi i Gruas Elbasan (FGE) fton të gjitha organizatat me bazë komunitare dhe grupimet e formalizuara që operojnë në Qarkun e Elbasanit, që përfishin 7 Bashki (Elbasan, Belsh, Cerrik, Gramsh, Peqin, Prrenjas dhe Librazhd) dhe që punojnë me barazinë gjinore, dhunën në familje dhe dhunën me bazë gjinore, që të ndërmarrin fushata ndërgjegjësuese mbi efektet dhe adresimin e stereotipeve të dëmshme gjinore në komunitet pergjatë 16 Diteve te Aktivizmit kundër Dhunës 2018 (25 Nëntor-10 Dhjetor 2018).

Afati i dorëzimit të projekt-propozimeve: 7 Shtator 2018

 Kjo thirrje hapet në kuader të projektit “Ndërgjegjësimi i komunitetit mbi efektet dhe adresimin e stereotipeve të dëmshme gjinore, si burim i dhunës ndaj grave në rajonin e Elbasanit” zbatuar nga Forumi i Gruas Elbasan, përkatesisht në kuadër të programit “Zbatojmë Standardet, Ndryshojmë mendësitë”, i mbështetur nga UN Women Albania përmes fondeve të  Komisionit Evropian.

EVAW Programme_FGE_Thirrje per Aplikime

EVAW Programme_FGE_Format Aplikimi

EVAW Programme_FGE_ Formati i Buxhetit

 

Contact US

    Your name (required)

    Your Email (required)

    Subject

    Your Message