+355 54 254 516e Hene - e Premte 08:00 -16:00

HISTORI QE FRYMEZOJNE

HISTORI QE FRYMEZOJNE

Këtë 2020, tek Forumi i Gruas Elbasan fillon rrugëtimin një rubrikë e re e quajtur: 📌 “Histori që Frymëzojnë” 🖋📷🎞
 Një hapësirë për të ndarë fjalë, ndjesi dhe vërtetësi.
Puna ndër vite na ka mësuar që historitë më të mira i tregojnë njerëzit e thjeshtë. Ata që përballen cdo ditë me një realitet sfidues, plot me vështirësi dhe pengesa, e që përsëri ja dalin mbanë. Pavarësisht gjithckaje.
Historitë që do të tregojmë do të jenë reale, frymëzuese dhe mbi të gjitha #pafiltër
Për ti dhënë jehonë, zërave të heshtur…

colorful design