+355 54 254 516e Hene - e Premte 08:00 -16:00

Portfolio

 • Forume në Komunitet, Njësia Skenderbegas

  Forumi i Gruas Elbasan (FGE) organizoi ne Njesine Administrative Skenderbegas, Bashkia Gramsh me 23 Nentor 2015 Forumin ne Komunitet me pjesemarrjen e burrave/djemve, grave/vajzave, perfaqesuesve te institucioneve lokale ne kuader te projektit me titull “Fuqizimi i grave dhe vajzave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit” financuar nga Bashkimi Europian dhe fondacioni suedez Kvinna […]
 • Forume në Komunitet, Njësia Kukur

  Forumi i Gruas Elbasan (FGE) organizoi ne Njesine Administrative Kukur, Bashkia Gramsh me 17 Nentor 2015 Forumin ne Komunitet me pjesemarrjen e burrave/djemve, grave/vajzave, perfaqesuesve te institucioneve lokale ne kuader te projektit me titull “Fuqizimi i grave dhe vajzave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit” financuar nga Bashkimi Europian dhe fondacioni suedez […]
 • Forume në Komunitet, Njësia Porocan

  Forumi i Gruas Elbasan (FGE) organizoi ne Njesine Administrative Porocan, Bashkia Gramsh me 13 Nentor 2015 Forumin ne Komunitet me pjesemarrjen e burrave/djemve, grave/vajzave, perfaqesuesve te institucioneve lokale ne kuader te projektit me titull “Fuqizimi i grave dhe vajzave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit” financuar nga Bashkimi Europian dhe fondacioni suedez […]
 • Forume në Komunitet, Njësia Kushovë

  Forumi i Gruas Elbasan (FGE) organizoi ne Njesine Administrative Kushove, Bashkia Gramsh me 11 Nentor 2015 Forumin ne Komunitet me pjesemarrjen e burrave/djemve, grave/vajzave, perfaqesuesve te institucioneve lokale ne kuader te projektit me titull “Fuqizimi i grave dhe vajzave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit” financuar nga Bashkimi Europian dhe fondacioni suedez […]
 • Forume në Komunitet, Njësia Polis

  Forumi i Gruas Elbasan (FGE) organizoi ne Njesine Administrative Polis, Bashkia Librazhd me 6 Nentor 2015 Forumin ne Komunitet me pjesemarrjen e burrave/djemve, grave/vajzave, perfaqesuesve te institucioneve lokale ne kuader te projektit me titull “Fuqizimi i grave dhe vajzave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit” financuar nga Bashkimi Europian dhe fondacioni suedez […]
 • Forume në Komunitet, Njësia Lunik

  Forumi i Gruas Elbasan (FGE) organizoi ne Njesine Administrative Lunik, Bashkia Librazhd me 5 Nentor 2015 Forumin ne Komunitet me pjesemarrjen e burrave/djemve, grave/vajzave, perfaqesuesve te institucioneve lokale ne kuader te projektit me titull “Fuqizimi i grave dhe vajzave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit” financuar nga Bashkimi Europian dhe fondacioni suedez […]
 • Forume në Komunitet, Njësia Rrajc

  Forumi i Gruas Elbasan (FGE) organizoi ne Njesine Administrative Rrajce, Bashkia Prrenjas me 29 Tetor 2015 Forumin ne Komunitet me pjesemarrjen e burrave/djemve, grave/vajzave, perfaqesuesve te institucioneve lokale ne kuader te projektit me titull “Fuqizimi i grave dhe vajzave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit” financuar nga Bashkimi Europian dhe fondacioni suedez […]
 • Forume në Komunitet, Njësia Lenie

  Forumi i Gruas Elbasan (FGE) organizoi ne Njesine Administrative Lenie, Bashkia Gramsh me 28 Tetor 2015 Forumin ne Komunitet me pjesemarrjen e burrave/djemve, grave/vajzave, perfaqesuesve te institucioneve lokale ne kuader te projektit me titull “Fuqizimi i grave dhe vajzave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit” financuar nga Bashkimi Europian dhe fondacioni suedez […]
 • Forume në Komunitet, Njësia Stravaj

  Forumi i Gruas Elbasan (FGE) organizoi ne Njesine Administrative Stravaj, Bashkia Prrenjas me 27 Tetor 2015 Forumin ne Komunitet me pjesemarrjen e burrave/djemve, grave/vajzave, perfaqesuesve te institucioneve lokale ne kuader te projektit me titull “Fuqizimi i grave dhe vajzave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit” financuar nga Bashkimi Europian dhe fondacioni suedez […]
 • Forume ne Komunitet, Njesia Kodovjat

  Forumi i Gruas Elbasan (FGE) organizoi ne Njesine Administrative Kodovjat, Bashkia Gramsh me 13 Tetor 2015 Forumin ne Komunitet me pjesemarrjen e burrave/djemve, grave/vajzave, perfaqesuesve te institucioneve lokale ne kuader te projektit me titull “Fuqizimi i grave dhe vajzave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit” financuar nga Bashkimi Europian dhe fondacioni suedez […]
 • Forume ne Komunitet, Njesia Sult

  Forumi i Gruas Elbasan (FGE) organizoi ne Njesine Administrative Sult, Bashkia Gramsh me 7 Tetor 2015 Forumin ne Komunitet me pjesemarrjen e burrave/djemve, grave/vajzave, perfaqesuesve te institucioneve lokale ne kuader te projektit me titull “Fuqizimi i grave dhe vajzave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit” financuar nga Bashkimi Europian dhe fondacioni suedez […]
 • Forume ne Komunitet, Njesia Tunje

  Forumi i Gruas Elbasan (FGE) organizoi ne Njesine Administrative Tunje, Bashkia Gramsh me 29 Shtator 2015 Forumin ne Komunitet me pjesemarrjen e burrave/djemve, grave/vajzave, perfaqesuesve te institucioneve lokale ne kuader te projektit me titull “Fuqizimi i grave dhe vajzave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit” financuar nga Bashkimi Europian dhe fondacioni suedez […]
 • Forumet në Komunitet, Gramsh

  Forumi i Gruas Elbasan (FGE) organizoi ne Bashkine Gramsh dhe Komunen Pishaj ne datat 8 dhe 9 Prill 2015, aktivitetin e Forumit ne Komunitet me pjesemarrjen e burrave/djemve, grave/vajzave, perfaqesuesve te institucioneve lokale ne kuader te projektit me titull “Fuqizimi i grave dhe vajzave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit”. Gjate ketij […]
 • Sesion Fuqizimi / Empowering Session

    Me datë 31.03.2015, Forumi i Gruas Elbasan Elbasan organizoi sesionin fuqizues me gratë përfituese të tre shërbimeve me probleme dhune e social-ekonomike. Ky sesion fuqizues, u realizua ndryshe nga të tjerët duke mos u zhvilluar vetëm brënda ambienteve të shoqatës.Nisur nga fakti se fuqizimi i gruas është i lidhur ngushtësisht me punësimin dhe me […]
 • Networku Rajonal/ Regional Network

  RRJETI RAJONAL Me datë 25/03/2015, në ambientet e FGE-së u organizua takimi i rradhes nr.5 i Rrjetit Rajonal, në kuadër të zbatimit të projektit, “Fuqizimi i Grave Viktima të Dhunës në Familje në Qarkun e Elbasanit”, financuar nga Bashkimi Europian me kontributin e “Kvinna till Kvinna”. Moren pjesë drejtues dhe përfaqësues të instucioneve si: Bashkia […]
 • Aktivitet ne kuader te 8 Marsit

  Me date 06.03.2015, ne kuader te 8 Marsit Dites Nderkombetare te Gruas, Forumi i Gruas Elbasan (FGE) organizoi nje takim festivo argetues me gra perfituese te sherbimeve te FGE-se me probleme social-ekonomike. Aktivitet i financuar nga Bashkimi Europian dhe kontribut i Kvinna till Kvinna. Ne kete takim ishte e pranishme Zonja Evis Kushi, Deputete e […]

Contact US

  Your name (required)

  Your Email (required)

  Subject

  Your Message