+355 54 254 516e Hene - e Premte 08:00 -16:00

Portfolio

 • Forumi në Komunitet / Community Forum

    Forumi në Komunitet Komuna Pajove 29/01/2015. Forumi i Gruas Elbasan organizoi “Forumin ne Komunitet me burra/djem , gra/vajza, perfaqesues te institucioneve lokale ne kuader te projektit me titull “Fuqizimi i grave dhe vajzave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit”. Gjate ketij forumi u diskutua rreth ceshtjes se dhunes ne familje, si […]
 • Networku Rajonal/ Regional Network

  Me datë 29/01/2015, në ambientet e Forumit te Gruas Elbasan ( FGE) u organizua takimi i Rrjetit Rajonal, në kuadër të zbatimit të projektit, “Fuqizimi i Grave Viktima të Dhunës në Familje në Qarkun e Elbasanit”, financuar nga Bashkimi Europian me kontributin e “Kvinna till Kvinna”. Moren pjesë përfaqësues të instucioneve si Prefektura, Këshilli i […]
 • Emisioni Televiziv ne TV Skampa

  Ne kuader Dites Nderkombetare Kunder Dhunes ndaj Grave, Forumi i Gruas Elbasan organizoi emisionin televiziv me pjesemarrjen e perfaqesuesve nga Bashkia Elbasan, Drejtoria e Policise Elbasan dhe Drejtoria Rajonale e Sherbimit Social Shteteror Elbasan, financuar nga Bashkimi Europian dhe Fondacioni Suedez Kvinna till Kvinna.
 • 25 Nentori

  Forumi i Gruas Elbasan organizoi ne sheshin “Gensher” nje prej aktiviteteve te 16 Diteve te Aktivizmit kunder Dhunes ndaj Grave, ne kuader te projektit “Fuqizimi i Grave Viktima te Dhunes ne Famije” me financim te Bashkimit Europian dhe kontribut te fondacionit Suedez Kvinna till Kvinna
 • Fushata 16 Ditet e Aktivizmit

  Forumi i Gruas Elbasan do te mbaje aktivitetet e me poshtme ne kuader te Fushates se 16 Diteve te Aktivizmit kunder Dhunes ne Familje dhe Dhunes me Baze Gjinore, ne bashkepunim me institucione te tjera. Motoja e Fushates nga 25 Nentori- 10 Dhjetor 2014: Burrat dhe Djemte – Pjese e Zgjidhjes!
 • Forume në Komunitet / Community Forums

  Forume në Komunitet  Librazhd, Librazhd Qender 5-6/11/2014. Forumi i Gruas Elbasan organizoi “Forumin ne Komunitet me burra/djem , gra/vajza, perfaqesues te institucioneve lokale ne kuader te projektit me titull “Fuqizimi i grave dhe vajzave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit”. Gjate ketij forumi u diskutua rreth ceshtjes se dhunes ne familje, si […]
 • Networku Rajonal / Regional Network

  Networku Rajonal (3) Forumi i Gruas Elbasan,  në kuadër  të  projektit  me titull: “Fuqizimi i Grave Viktima të Dhunës në Familje në Qarkun e Elbasanit” financuar nga BE dhe shoqata Suedeze “Kvinna till Kvinna”, organizoi me datë 25 Shtator 2014, takimin e tretë të radhës së Rrjetit Rajonal me pjesëmarrjen e   përfaqësuesve të institucioneve publike […]
 • Kick off 26 Qershor 2014

  Me date 26 Qershor 2014, ora 10:30-12:00, ne ambjentin e Real Skampini, Elbasan, Forumi Gruas Elbasan ( FGE )  realizoi lançimin e projektit: “Fuqizim te Grave Viktima të Dhunës në Familje në Qarkun e Elbasanit”, ( Periudha: 06 Shkurt 2014- 06 Shkurt 2016), financuar nga Delegacioni i Bashkimit Evropian në Shqipëri me kontributin e Qeverisë […]
 • Trainimi me Burra dhe Djem

  Ne datat  26 -27 Mars 2014 ne ambientet e Forumit te Gruas Elbasan ne kuader te projektit me titull:” Fuqizimi i grave, viktima te Dhunes ne Familje ne Qarkun e Elbasanit” (financuar nga BE ne bashkepunim me KtK foundation) u organizua aktiviteti ,trajnimi me  burra / djem me teme: “Si t’ia përcjellim dhe trajtojme ceshtjet […]
 • Rrjeti Rajonal

  Sot me date 25 mars 2014 ne ambientin e Forumit te Gruas Elbasan u organizua Rrjeti Rajonal me pjesemarrjen e institucioneve publike dhe jo publike te Qarkut Elbasan, ne kuader te projektit “Fuqizimi i grave viktima te dhunes ne familje ne Qarkun e Elbasanit”, financuar nga Bashkimi Europian si dhe me kontributin e fondacionit suedez […]
 • Konferencë Përmbyllëse

  Forumi i Gruas Elbasan  organizoi në ambjentet e Real Skampini më 21 Nëntor 2013, Konferencën për rezultatet e projektit me titull ” Adresimi i Nevojave te Grave Viktima të Dhunës në Familje në Qarkun e Elbasanit”, gjatë periudhës, 06 Shkurt 2012- 31 Tetor 2013. Projekti është mbështetur nga Delegacioni i Komisionit Europian në Shqipëri në […]
 • 25 Nëntor

  Aktivitet në kuadër të Dites Nderkombetare  Kunder Dhunes Ndaj Grave.
 • Tryeza e Rrumbullakët (Programi JuST/ USAID)

  Më 20 nëntor 2013 u organizua tryeza e rrumbullakët me pjesëmarrjen e 36 përfaqësuesve nga institucione të ndryshme: Drejtoria e Shëndetit Publik, Universiteti i Elbasanit, Drejtoria e Policisë së Qarkut Elbasan, Drejtoria e Shërbimeve Sociale Rajonal Elbasan, Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Elbasan, Bashkia Elbasan, Këshilli i Qarkut Elbasan, Prefektura, studentët pro bono.

Contact US

[contact-form-7 404 "Not Found"]